Tää on mun elämä PRKL -valmennustyökirja

24,90 

Takkuaako treenit? Eikö kisat suju toivotulla tavalla?

Väsyttääkö ja ahdistaako? Onko urheilun ilo kadonnut suorittamisen jalkoihin?

Mietityttääkö miten yhdistää urheilu ja muut tulevaisuuden suunnitelmat toimivaksi kokonaisuudeksi?

Tän kirjan tarkoituksena on auttaa sua selättämään haasteet ja saavuttamaan haluamasi tavoitteet helpommin.

Tää kirja auttaa sua hahmottamaan konkreettiset stepit, joita sun tulee seuraavaksi ottaa tulevaisuutesi suhteen.

Tuotetunnus (SKU): PRKL-3 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tää on mun elämä PRKL -valmennustyökirja on tarkoitettu sulle, joka haluat saavuttaa asettamasi tavoitteet urheilulajisi suhteen, mutta tarvitset siihen vielä vähän mentaalivalmennusta!

Tää valmennustyökirja auttaa sua hahmottamaan missä sun elämäsi ja arkesi menee tällä hetkellä, missä sen pitäisi mennä, sekä auttaa havainnoimaan mitä sun pitäisi seuraavaksi tehdä, että voisit saavuttaa ne omat tavoitteesi.

Haluatko sä olla jatkossa olla oman lajisi supertähti?

Jos susta tuntuu, että fysiikka on kunnossa, mutta jokin silti vielä hiertää, niin kyseessä voi olla jokin jumiutunut ajatusmalli ja tän valmennustyökirjan tarkoituksena on auttaa sut pääsemään eteenpäin näistä jumituksista.

Mietityttääkö sua joskus miten yhdistää muut muuttuvat elämän osa-alueet urheiluun? Miten saada onnellinen ja tasapainoinen elämä? Tartu tähän valmennustyökirjaan ja suunnittele sen avulla helpoin tie unelmiesi elämän saavuttamiseksi askel askeleelta. 

Tää on mun elämä PRKL -valmennustyökirja on pilke silmäkulmassa tehty 180 -sivuinen paketti täyttä asiaa. Siinä on runsaasti eteenpäin määrätietoisesti ohjaavia tehtäviä ja tilaa pohtia sitä missä nyt mennään ja miten tästä eteenpäin. Mitään ei ole pureskeltu valmiiksi, vaan se duuni jää kokonaan sulle, työkirjan päähenkilölle, supertähdelle.

Tää työkirja toimii loistavasti itsenäisenä mentaalivalmennuksen työkaluna ja auttaa sua keskittymään omaan tavoitteeseesi täydellisesti.

Ootko siis valmis ottamaan haasteen vastaan ja hyppäämään suoraan syvään päähän oman itsesi vuoksi? Ootko ihan oikeasti valmis tekemään töitä sun paremman urheilijaelämäsi eteen?

Toimiiko tää oikeasti?

Kyllä toimii, jos vain otat tän projektin tosissaan, etkä jätä työkirjaa kaapin pohjalle pölyyntymään. Silloin tää ei toimi.

Useat suomalaiset menestyneet urheilijat ovat testanneet tätä valmennustyökirjaa osana omaa harjoitusohjelmaansa ja tulokset ovat olleet ihan huippuluokkaa. JOKAINEN työkirjaa tosissaan täyttänyt urheilija on ollut tyytyväinen saamiinsa nopeisiin tuloksiin!

Yksi tyytyväinen asiakas juuri tuumaili, että jos olisi tiennyt aiemmin, että alle 25 eurolla ja omalla panostuksella voi muuttaa ajatusmaailmansa näin totaalisesti, niin se olis tehnyt tän jo vuosia sitten. Niin, paitsi, että tätä kirjaa ei ollut silloin vielä olemassa 😉

Toinen tyytyväinen urheilija-asiakas kertoi, että työkirjan täyttäminen on ollut välillä aika pelottavaakin, kun on joutunut oikeasti pohtimaan itselleen tärkeitä asioita. Välillä itkettää ja välillä naurattaa, mutta yleisfiilis on ollut nyt paljon parempi.

Muista, että työkirja on tarkoitettu vaan sun luettavaksesi ja voit täyttää sitä juuri niin kuin haluat. Älä siis turhaan säästele sanojasi tai mieti mitä kehtaat kirjoittaa. Täytä kirjaa niin kuin päiväkirjaa tai kaiva halutessasi esiin kynät, lehtileikkeet, tarrat, teipit tai muut mieluisat tarvikkeet ja aloita suunnistaminen kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja parempaa tulevaisuuttasi.

Työkirjan täyttämiseen ei ole siis mitään oikeaa tai väärää tapaa. Tee siitä juuri sun tulevan huikean elämäsi näköinen.

Tai heitä vaikka suoraan takkaan sytykkeeksi, sä saat päättää. Sillä tää on sun kirja ja tää on sun elämäsi PRKL!

Tilaa työkirja ja rupea hommiin! Mitä nopeammin aloitat, niin sitä nopeammin ne sun loistavat tavoitteesi voivat käydä toteen!

Työkirja sisältää mm. seuraavat osiot:

  • Tää on mun elämä nyt
  • Tää on mun arki
  • Miten mä voin just nyt
  • Tästä mä tykkään
  • Näitä mä voisin harjoitella
  • Nyt v*tuttaa ja se on välillä ihan okei
  • Tää on mun unelma
  • Mun elämä tulevaisuudessa

Jos nyt jostain syystä jäisit jumiin työkirjaasi täyttäessä tai sun suunnitelmien toteuttamisessa, niin et koskaan jää yksin tai puolitiehen –  Tarvittaessa myös Mä pystyn tähän! -ratkaisukeskeinen henkilövalmennus on aina käytettävissäsi ja mä oon täällä just sua varten.

Onnellisuusvalmentaja,

Mia

Ps. Huomasithan muuten jo samaa sarjaa olevat Tsemppitarrat ja Turpa kii -tarrat?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tää on mun elämä PRKL -valmennustyökirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.