Turpa kii -tarrat

4,90 

Nyppiikö työkaverit?

Tekisikö mieli sanoa suorat sanat?

Hei nämä tarrat on just sua varten!

Kuvaus

Turpa kii -tarrat sopivat sinulle loistavasti siinä tilanteessä, että työkaverit ja koko työyhteisö käyvät hermoillesi tai koko työelämä nyppii.

Käytä itse tai jaa ihan urpoille työkavereille, niille jotka ovat ne todella ansainneet! Oikeasti tämä A5 -kokoinen tarra-arkki voi saada monet hyvälle tuulelle. (Ja siitä syystä suosittelemmekin tarrojen käyttöä ja jakamista vain ja ainoastaan huumorintajuisille työpaikoille tai sitten siihen omaan käyttöön. Just in case.)

Mietitkö jo tarra-arkin nähdessäsi, kuka työkavereista on ansainnut minkäkin tarran? Vai mietitkö tarrojen sijoitusta omaan pieneen mustaan kirjaasi? Molemmat on hyviä vaihtoehtoja!

Jos taas työkaverisi ovat ihania ja ovat ansainneet kehuja, niin katso kävisikö nämä Tsemppitarrat tarkoitukseesi paremmin?

Nämä Turpa kii -tarrat käyvät yhtä hyvin bujoiluun, plannereihin, päiväkirjoihin tai vaikka peilin kulmaan. Pääasia on, että ne saavat sinut paremmalle tuulelle huumorin kautta.

Tarra-arkin koko on A5 ja siinä on yhteensä yhdeksän eri tekstitarraa ”ei niin kannustavilla” teksteillä.

Voit hyödyntää tarroja myös Tää on mun elämä PRKL -työkirjan täyttämisessä.

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on tarkoitettu sinulle, joka rakastat unelmakarttoja, bujoilua, päiväkirjoja ja aikuisten värityskirjoja, sekä haluat bonuksena löytää ja saavuttaa oman unelmasi.

Nappaa tästä humoristiset tarrat työelämääsi tai työpaikkaasi piristämään ja saatat samalla saada vahingossa myös urpot työkaverisi nauramaan!

Tarroja on myynnissä vain pieni rajoitettu erä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turpa kii -tarrat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.