Tsemppitarrat

4,90 

Kaipaatko joskus lempeitä muistutuksia siitä, että pystyt siihen mitä olet tekemässä?

Liimaa tsemppitarra näkyvälle paikalle ja muistuta itseäsi siitä, miten hyvä oikeastaan oletkaan!

Tämä A5 -kokoinen tarra-arkki voi saada monet hyvälle tuulelle.

2 varastossa

Kuvaus

Tsemppitarrat boostaavat työhyvinvointia, kun ne ovat näkyvillä. Yllätä näillä tarroilla työyhteisösi tai kaveripiirisi kaikista ihanimmat tyypit, jotka ovat sen ansainneet!

Käytä itse tai jaa ihanille työkavereille, mutta vain niille jotka ovat ne ansainneet! Tämä A5 -kokoinen tarra-arkki voi oikeasti saada monet hyvälle tuulelle.

Mietitkö jo tarra-arkin nähdessäsi, kuka työkavereista on ansainnut minkäkin tarran? Kuka on ihana ja kenestä tykkäät eniten?

Vai mietitkö tarrojen sijoituspaikkoja omaan elämääsi sopivaksi? Miltä tarrat näyttäisivät läppärisi kannessa tai kylpyhuoneen peilin nurkassa hampaita pestessäsi?

Jos taas työkaverisi lähinnä ärsyttävät ja käyvät hermoillesi, niin aina voit tilata myös nämä Turpa kii -tarrat. (suositellaan vain huumorintajuisille työpaikoille tai omaan käyttöön. Just in case.)

Nämä tsemppitarrat käyvät yhtä hyvin bujoiluun, plannereihin, päiväkirjoihin tai tosiaan vaikka peilin kulmaan. Pääasia on, että ne saavat sinut muistamaan lempeän itsetuntemuksen kautta, että sinä riität.

Tarra-arkin koko on siis A5 ja siinä on yhteensä yhdeksän eri tekstitarraa tsemppihenkisillä teksteillä.

Voit hyödyntää näitä tarroja myös Tää on mun elämä PRKL -työkirjan täyttämisessä.

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on tarkoitettu sinulle, joka rakastat unelmakarttoja, bujoilua, päiväkirjoja ja aikuisten värityskirjoja, sekä haluat bonuksena löytää ja saavuttaa oman unelmasi.

Nappaa tästä hyvänmielen tarrat työelämääsi tai työpaikallesi ja saatat samalla edetä kuin huomaamattasi kohti parempaa tulevaisuuttasi!

Tarroja on myynnissä vain pieni rajoitettu erä, joten toimi heti!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tsemppitarrat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.