Ale!

Tää on mun elämä PRKL

12,45 

Nyt huippualennuksella -50%! Tuotteita saatavilla rajoitettu erä.

Mitä syntyy, kun yhdistetään lempeän itsetuntemuksen lisääminen omiin unelmiin, aarrekarttoihin, bujoiluun, päiväkirjaan ja oman tulevaisuuden suunnitteluun?

Syntyy tämä kirja.

Tämän kirjan tarkoituksena on herättää sussa ajatuksia, oivalluksia ja unelmia, sekä löytää yksinkertaiset keinot saavuttaa unelmasi ja tehdä haaveesi oikeasti todeksi.

Tämä kirja auttaa sua tulevaisuutesi suunnittelemisessa tavoitteellisesti, mutta pehmeästi ohjaten.

Tuotetunnus (SKU): PRKL Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on tarkoitettu sulle, joka haluat ihan oikeasti ratkaista elämässäsi olevat haasteet, saavuttaa sun unelmasi ja samalla parantaa sun elämänlaatuasi huomattavasti!

Tää työkirja auttaa sua hahmottamaan paremmin sitä missä elämäsi ja arkesi menee tällä hetkellä, sekä lisää ymmärrystäsi siitä minkä pitäisi vielä muuttua, että voisit saavuttaa sen elämäntilanteen, josta olet haaveillut.

 

Mistä sä olet aina haaveillut? Miltä sun elämä näyttäisi silloin, kun sun unelmasi olisi toteutunut?

Mietitäänpä yhdessä hetki. Laita silmät kiinni ja kuvittele sut siihen elämäntilanteeseen, kun sun haaveet on toteutunut.

Missä sä olet silloin? Miltä susta tuntuu silloin? Onko sun helppo olla ja hengittää? Mikä kaikki on sulle silloin mahdollista?

Nyt kun avaat silmäsi ja peilaat tuota äsken kokemaasi tunnetta sun tämän hetkiseen elämään, niin minkä pitäisi muuttua?

Nyt tiedät siis minkä pitäisi muuttua, mutta tiedätkö sä miten voit yksinkertaisesti luoda itsellesi helpon suunnitelman muutoksen tekemiseen? Mä tiedän miten sä pystyt siihen…

…tartu tähän työkirjaan ja suunnittele sen avulla helpoin tie unelmasi saavuttamiseksi askel askeleelta.

 

Miten työkirja toimii?

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on 180 -sivuinen paketti täyttä asiaa. Siinä on runsaasti eteenpäin lempeästi, mutta määrätietoisesti ohjaavia tehtäviä ja oman pohdinnan herättäjiä. Mitään ei ole pureskeltu valmiiksi, vaan se duuni jää kokonaan sulle, työkirjan päähenkilölle. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja hyppäämään suoraan syvään päähän oman itsesi vuoksi?

Työkirja on tarkoitettu vain sun luettavaksesi ja täytettäväksesi haluamallasi tavalla. Älä siis turhaan säästele sanojasi tai mieti mitä kehtaat kirjoittaa. Kaiva esiin kynät, lehtileikkeet, tarrat, teipit tai muut mieluisat tarvikkeet ja aloita suunnistaminen kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja parempaa tulevaisuuttasi.

Jos sä rakastat päiväkirjoja, bujoilua, unelmakarttoja tai aikuisten värityskirjoja, niin tää työkirja on ehdottomasti tehty sulle.

Työkirjan täyttämiseen ei ole siis mitään oikeaa tai väärää tapaa. Tee siitä juuri sun tulevan elämäsi näköinen. Sillä tää on sun kirjasi ja tää on sun elämäsi PRKL!

Työkirja sisältää mm. seuraavat tärkeät osiot:

  • Tää on mun elämä nyt
  • Tää on mun arki
  • Miten mä voin just nyt
  • Tästä mä tykkään
  • Näitä mä voisin harjoitella
  • Nyt v*tuttaa ja se on välillä ihan okei
  • Tää on mun unelma
  • Mun elämä tulevaisuudessa

Mä voin kuvitella sut jo täyttämässä tätä kirjaa talven pimeissä illoissa kynttilänvalossa, rauhallisena vapaapäivänä rennosti palautuessa, rankan työpäivän jälkeen tunteita purkaessa tai vaikka inspiroituneena tulevasta vuodesta ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista! Ihan vaan, koska mä uskon, että sä oot valmis tekemään töitä sen eteen, että joku päivä sulla olis just sellainen elämä, mistä sä oot aina haaveillut ❤

 

Mitä muut työkirjaa käyttäneet ovat kertoneet sen hyödyistä:

Olen saanut ihan valtavasti upeita palautteita onnistumisista työkirjan rohkeilta täyttäjiltä. Jokainen, joka on ostanut kirjan ja on ruvennut täyttämään sitä motivoituneesti, on saanut huikeita tuloksia sen avulla jo todella lyhyessä ajassa. Yksi tyytyväinen asiakas juuri tuumaili mulle, että

Jos olisi tiennyt aiemmin, että alle 25 eurolla ja omalla panostuksella voi muuttaa ajatusmaailmansa näin totaalisesti, niin olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.

Niin, paitsi, että tätä kirjaa ei ollut silloin vielä olemassa 😉

Työkirjan täyttäminen on ollut välillä aika pelottavaakin, kun on joutunut oikeasti pohtimaan itselleen tärkeitä asioita. Välillä itkettää ja välillä naurattaa, mutta yleisfiilis on ollut nyt paljon parempi.

Ja sitä tää työkirja tekee! Joskus voi oikeasti olla vähän vaikeakin kohdata oman elämänsä solmukohtia, mutta tää työkirja auttaa sut niiden yli turvallisesti.

Tämä on se työkalu, jolla oikeasti pääsin eteenpäin omassa projektissani! Olisinpa löytänyt tällaiset tehtävät aiemmin, ihan turhaan velloin vuosia tietämättä mitä haluaisin jatkossa tehdä.

Aivan mahtavaa, silloin työkirja on täyttänyt tehtävänsä täydellisesti ❤

 

Haluatko sä kokea tuollaisia samanlaisia tunteita omassa elämässäsi? Tilaa työkirja ja rupea hommiin! Mitä nopeammin aloitat, niin sitä nopeammin ne sun loistavat tavoitteesi käyvät toteen!

Haluan tarjota sulle tämän työkirjan nyt kick starttina tulevaan vuoteen -50% eli työkirjan hinta on nyt vain 12,45€+pk!

Jos et nyt jostain syystä pääsisi alkuun työkirjan täyttämisessä, niin laitat vain viestiä mulle ja kerron parhaimmat vinkit sulle siihen, miten aloitat helpoiten ja miten voit hyödyntää työkirjaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Koska mä tiedän, että muutos voi olla joskus vähän pelottava tai tuntua hankalalta, niin mä lupaan olla sun tukena koko sun matkan ajan. Voit laittaa mulle milloin tahansa viestä ja mä lupaan tsempata sua eteenpäin.

Jos taas kaipaat henkilökohtaista valmennusta, juttukaveria tai sparrausta, niin Onnellisuusvalmennus on myös käytössäsi edulliseen hintaan.

Muista, mä oon täällä just sua varten ❤

Onnellisuusvalmentajasi ja tsempparisi,

Mia

Ps. Huomasithan jo samaa sarjaa olevat Tsemppitarrat ja Turpa kii -tarrat?

Tässä vielä pieni satunnainen katsaus siihen, miltä kirja näyttää sisältä 🙂

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tää on mun elämä PRKL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.