Tää on mun elämä PRKL -työkirja

24,90 

Olisko aika tehdä jotain tolle sun elämälle?

Sit kun oot lopen kyllästynyt polkemaan sitä samaa uuvuttavaa oravanpyörää, josta ei ulospääsyä näy, niin nappaa tämä työkirja käteesi.

Tän kirjan tarkoituksena on sytyttää sun sisäinen palo menestymiseen, sekä löytää yksinkertaiset keinot saavuttaa unelmasi ja tehdä haaveesi ihan oikeasti todeksi.

Tää kirja auttaa sua hahmottamaan konkreettiset stepit, joita sun tulee seuraavaksi ottaa tulevaisuutesi suhteen.

Älä enää mieti, vaan aloita NYT!

Tuotetunnus (SKU): PRKL-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on tarkoitettu sulle, joka oot valmis nostamaan henkisen p*rseesi ylös penkistä ja aiot saada vielä jotain aikaiseksi tän elämäsi aikana.

Tää työkirja auttaa sua hahmottamaan missä sun keskinkertainen elämäsi ja arkesi on tällä hetkellä, sekä tekemään sulle itsellesi selväksi mitä sun todella pitäis tehdä, että voisit paremmin tulevaisuudessa.

Haluatko sä olla jatkossa olla supertähti sun oman elämäsi lavalla, vai vieläkö heittopussin rooli seinäruusuna tuntuu hyvälle vaihtoehdolle?

 

Mistä sä olet aina haaveillut? Miltä sun elämä näyttäisi silloin, kun sun unelmasi olisi toteutunut?

Mietitäänpä yhdessä hetki. Laita silmät kiinni ja kuvittele sut siihen elämäntilanteeseen, kun sun haaveet on toteutunut.

Missä sä olet silloin? Miltä susta tuntuu silloin? Onko sun helppo olla ja hengittää? Mikä kaikki on sulle silloin mahdollista?

Nyt kun avaat silmäsi ja peilaat tuota äsken kokemaasi tunnetta sun tämän hetkiseen elämään, niin minkä pitäisi muuttua?

Nyt tiedät siis minkä pitäisi muuttua, mutta tiedätkö sä miten voit yksinkertaisesti luoda itsellesi helpon suunnitelman muutoksen tekemiseen? Mä tiedän miten sä pystyt siihen…

…tartu tähän työkirjaan ja suunnittele sen avulla helpoin tie unelmasi saavuttamiseksi askel askeleelta.

 

Miten työkirja toimii?

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on 180 -sivuinen paketti täyttä asiaa. Siinä on runsaasti eteenpäin määrätietoisesti ohjaavia tehtäviä ja tilaa pohtia sitä missä nyt mennään ja miten tästä eteenpäin. Mitään ei ole pureskeltu valmiiksi, vaan se duuni jää kokonaan sulle, työkirjan päähenkilölle, supertähdelle.
Ootko siis valmis ottamaan haasteen vastaan ja hyppäämään suoraan syvään päähän oman itsesi vuoksi? Ootko ihan oikeasti valmis tekemään töitä sun paremman elämäsi eteen?

Työkirja sisältää mm. seuraavat osiot:

  • Tää on mun elämä nyt
  • Tää on mun arki
  • Miten mä voin just nyt
  • Tästä mä tykkään
  • Näitä mä voisin harjoitella
  • Nyt v*tuttaa ja se on välillä ihan okei
  • Tää on mun unelma
  • Mun elämä tulevaisuudessa

Muista, että työkirja on tarkoitettu vaan sun luettavaksesi ja voit täyttää sitä juuri niin kuin haluat. Älä siis turhaan säästele sanojasi tai mieti mitä kehtaat kirjoittaa. Kaiva esiin kynät, lehtileikkeet, tarrat, teipit tai muut mieluisat tarvikkeet ja aloita suunnistaminen kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja parempaa tulevaisuuttasi.

Työkirjan täyttämiseen ei ole siis mitään oikeaa tai väärää tapaa. Tee siitä juuri sun tulevan huikean elämän näköinen.
Tai heitä vaikka suoraan takkaan sytykkeeksi, sä saat päättää. Sillä tää on sun kirja ja tää on sun elämäsi PRKL!

 

Toimiiko tää oikeasti?

Kyllä toimii, jos vain otat tän projektin tosissaan, etkä jätä työkirjaa kaappiin pölyyntymään. Jos sun tarkoituksena on jatkossakin käyttää fokuksesi merkityksettömään 8-16 työhön ja hukata kaiken siitä ylijäävän aikasi Netflixiin ja sipsipussiin, niin sit voit unohtaa tän kirjan. Silloin tää ei toimi.

Lopeta siis itsesäälissä kieriskely ja turha surkuttelu, tilaa työkirja ja rupea tekemään elämällesi jotain!

 

Mitä muut työkirjaa käyttäneet ovat kertoneet sen hyödyistä:

Olen saanut ihan valtavasti upeita palautteita onnistumisista työkirjan rohkeilta täyttäjiltä. Jokainen, joka on ostanut kirjan ja on ruvennut täyttämään sitä motivoituneesti, on saanut huikeita tuloksia sen avulla jo todella lyhyessä ajassa.
Yksi tyytyväinen asiakas juuri tuumaili mulle, että
Jos olisi tiennyt aiemmin, että alle 25 eurolla ja omalla panostuksella voi muuttaa ajatusmaailmansa näin totaalisesti, niin olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.

Niin, paitsi, että tätä kirjaa ei ollut silloin vielä olemassa ?

Työkirjan täyttäminen on ollut välillä aika pelottavaakin, kun on joutunut oikeasti pohtimaan itselleen tärkeitä asioita. Välillä itkettää ja välillä naurattaa, mutta yleisfiilis on ollut nyt paljon parempi.

Ja sitä tää työkirja tekee! Joskus voi oikeasti olla vähän vaikeakin kohdata oman elämänsä solmukohtia, mutta tää työkirja auttaa sut niiden yli turvallisesti.

Tämä on se työkalu, jolla oikeasti pääsin eteenpäin omassa projektissani! Olisinpa löytänyt tällaiset tehtävät aiemmin, ihan turhaan velloin vuosia tietämättä mitä haluaisin jatkossa tehdä.

Aivan mahtavaa, silloin työkirja on täyttänyt tehtävänsä täydellisesti ❤

 

Haluatko sä kokea tuollaisia samanlaisia tunteita omassa elämässäsi? Tilaa työkirja ja rupea hommiin! Mitä nopeammin aloitat, niin sitä nopeammin ne sun loistavat tavoitteesi käyvät toteen!

Jos et nyt jostain syystä pääsisi alkuun työkirjan täyttämisessä, niin laitat vain viestiä mulle ja kerron parhaimmat vinkit sulle siihen, miten aloitat helpoiten ja miten voit hyödyntää työkirjaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Koska mä tiedän, että muutos voi olla joskus vähän pelottava tai tuntua hankalalta, niin mä lupaan olla sun tukena koko sun matkan ajan. Voit laittaa mulle milloin tahansa viestä ja mä lupaan tsempata sua eteenpäin.

Jos taas kaipaat tarkempaa henkilökohtaista valmennusta ja ohjausta, niin Mä pystyn tähän! -valmennus on myös aina käytössäsi edulliseen hintaan.

Muista, mä oon täällä just sua varten ❤

Onnellisuusvalmentajasi ja tsempparisi,

Mia

Ps. Huomasithan muuten jo samaa sarjaa olevat Tsemppitarrat ja Turpa kii -tarrat?

Tässä vielä pieni satunnainen katsaus siihen, miltä kirja näyttää sisältä 🙂

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tää on mun elämä PRKL -työkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.