Onnellisuusvalmennus

45,00 

Unelmoitko usein sitä, että voisit elää enemmän itsesi näköistä elämää?

Tahdotko saada elämääsi lisää onnellisia kokemuksia, jotka lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi?

Haluaisitko saada enemmän energiaa, että jaksaisit paremmin kohdata elämässäsi eteen tulevia haasteita?

Pyritkö päästämään irti jostain haitallisesta asiasta, että voisit käyttää voimavarojasi jatkossa paremmin?

Onnellisuusvalmennus on juuri sinua varten.

Kuvaus

Onnellisuusvalmennus on lämminhenkinen ja voimauttava ratkaisukeskeinen valmennus sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja toimintatapojasi paremmin, sekä löytää lisää onnellisuuden kokemuksia elämääsi. Valmennuksessa yhdistyy tiede, elämänkokemuksesta kerääntynyt tieto ja arkipäiväiset kohtaamiset.

Tiesitkö, että heikko itsetunto vaikuttaa elämänlaatuusi ja kokemukseesi siitä, pystyykö samoihin asioihin kuin muut? Valmennuksessa autan sinua kehittämään omaa käsitystäsi itsestäsi positiiviseen suuntaan ja näin saamme itsetuntemustasi paranemaan. Autan sinua hyväksymään itsesi juuri niin hyvänä kuin olet.

 

Onnellisuusvalmennuksen tarkoitus

Onnellisuusvalmennuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja, joita voit toteuttaa ja omassa elämässäsi kokonaisvaltaisesti, oli sitten kyse työstäsi, vapaa-ajastasi tai palautumisestasi. Valmennus on suunnattu sinulle, joka haluat jatkossa voida paremmin ja haluat kehittää itseäsi ja ajatusmallejasi, taustastasi riippumatta.

Minun tarkoitukseni ratkaisukeskeisenä onnellisuusvalmentajana on tuoda sinulle työkaluja muutosprosessiisi ja auttaa sinua ymmärtämään minkä takia koet asioita juuri niin kuin koet. Tuon sinulle uusia näkökulmia siihen, miten muuttamalla omaa
ajatteluasi, toimintaasi ja käyttäytymistäsi, sekä suhtautumistasi asioihin ja ihmisiin uudella tavalla, voimme saada aikaan näkyviä tuloksia nopeasti.

Autan sinua myös tunnistamaan ja hyväksymään tunteitasi, jolloin itsetuntemuksesi lisääntyy ja voit vapautua haitallisista asioista, ajatuksista ja ihmissuhteistasi.

 

Sopiiko valmennus minulle?

Tämä valmennus sopii erityisesti sinulle, joka haluat selkeyttä omaan elämänhallintaasi, toimivuutta ihmissuhteisiisi, haluaisit kohdata todellisen tunnemaailmasi ja löytää konkreettisia keinoja oman arjen eheyttämiseen.

Tämä valmennus sopii myös sinulle, joka olet jo ottanut ensimmäiset askeleesi oman itsesi kehittämisen ja haluat nyt ylläpitää, sekä oppia lisää näitä taitoja.

Onnellisuusvalmennukseen voit tulla minkä tahansa sinulle tärkeän aiheen kanssa. Valmennus ei ole terapiaa, eikä valmennukseen tullessa tarvitse olla varsinaista ongelmaa, jota ratkotaan, vaan se sopii myös silloin, jos haluat selkeyttää oman elämäsi tämänhetkistä tilannetta tai hahmotella tulevaisuutesi suuntaviivoja.

Toivetilasi valmennuksen suhteen voi olla mikä tahansa. Se voi olla yhtä hyvin uusi suunta työelämässäsi, jokin henkilökohtaiseen elämääsi tai perhe-elämääsi liittyvä tilanne, motivoituminen sinulle tärkeään asiaan tai vaikka halu oppia itsestäsi uusia puolia.

 

 Mitä on ratkaisukeskeinen Onnellisuusvalmennus?

Ratkaisukeskeinen Onnellisuusvalmennus, eli tutummin life coaching, on voimavarakeskeinen valmennusmuoto, jossa valmennuksen pääpaino on sinun onnellisuudessasi, elämässäsi ja tulevaisuudessasi.

Ratkaisukeskeinen Onnellisuusvalmennus sopii sinulle, joka haluat ottaa vastuuta omasta elämästäsi, oppia tuntemaan omaa ajatusmaailmaasi ja tunteitasi paremmin, sekä haluat päästä elämässäsi eteenpäin.

Ratkaisukeskeisessä Onnellisuusvalmennuksessa tuen sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja autan esimerkiksi ihmissuhteisiisi, itsesi johtamiseen ja jaksamiseesi liittyvissä toimintatapojesi muutoksessa.

Valmennuksessa lisätään omaa itsetuntemustasi ja tietoisuuttasi kaikista sinulle avoinna olevista mahdollisuuksistasi ja aloitetaan näkemään ympärillä olevia eri vaihtoehtoja.

 

Miten Onnellisuusvalmennus tapahtuu?

Valmennus tapahtuu etätapaamisena verkon välityksellä, jolloin paikkakunta ei koskaan muodostu yhteistyömme esteeksi ja voit aina valita itsellesi parhaimman tapaamisajan.

Halutessasi voimme pitää valmennustapaamisen myös puhelinkeskusteluna, jolloin esimerkiksi niin sanottu ”kävelypalaveri” on mahdollista.

Tärkeintä valmennukseen osallistumisessa on se, että uskallat osallistua juuri sellaisena kuin olet, näin hyödyt itse valmennuksesta parhaiten. Sinun ei siis tarvitse valmistautua mitenkään, äläkä turhaan jännitä.

Valmennustilanne on lämminhenkinen keskustelutilanne ja parhaimmillaan tuntuu siltä, että jutellaan, kuin vanhat kaverit. Kyselen sinulta erilaisia asioita, koska haluan oppia tuntemaan sinua auttaakseni sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Minulta et saa valmiita vastauksia kysymyksiisi, vaan autan sinua kysymysten avulla löytämään parhaat ratkaisut itse. Luon sinulle valmennuksen aikana tilan, jossa sinun on mahdollista tehdä näitä oivalluksia itse, joihin et vielä tiennyt pystyväsi. Olen kuitenkin koko ajan tukenasi ja apunasi, varsinkin, jos kyseessä on vaikeampia asioita.

Valmennuksen lähtökohtana on aina se, että sinä olet oman elämäsi asiantuntija ja minun tehtäväni valmentajana on auttaa sinua löytämään vastauksia ja ratkaisuja sinulle luontevalla tavalla.

Tärkeinä elementteinä valmennuksessa on vahva unelmakeskeinen ajattelu, tavoitteidesi luominen ja konkretisoiminen niin pieniksi askeliksi, että ne on mahdollista toteuttaa ilman mahdottomalta tuntuvia ponnisteluja.

Valmennus keskittyy tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Ratkaisukeskeinen valmentaminen on jokaisen asiakkaan kanssa ainutkertainen prosessi, johon ei ole valmiita kaavoja tai malleja. Työskentelyn tapa ja valmennuskerrat määräytyy käsiteltävän asian ja tilanteen mukaan. Yksi valmennuskerta kestää 45 minuuttia ja lopullinen valmennuskertojen määrä on aina sinun päätettävissäsi. Aloitetaan kuitenkin yhteistyömme yhdellä valmennuskerralla.

 

Mitä hyödyn valmennuksesta?

Valmennuksen tarkoituksena on auttaa sinua menestymään omassa elämässäsi ja saada sinut oivaltamaan itse millainen sinun unelmiesi mukainen elämä voisikaan olla ja miten sinä voisit sen saavuttaa.

Onnellisuusvalmennuksen avulla:

  • Opit olemaan läsnä elämäsi jokaisessa hetkessä
  • Tunnistat omat ja muiden uskomukset sinusta
  • Ymmärrät omaa ja muiden stressiä paremmin
  • Opit hallitsemaan stressireaktioitasi, hyötymään niistä ja palautumaan niistä
  • Tunnistat omat ja muiden tunteet ja opit käsittelemään niitä
  • Osaat johtaa itseäsi ja muita asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Ymmärrät mitä elämästäsi on puuttunut ja miten voit saavuttaa sen
  • Oivallat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen elämässäsi

 

Sinun vahvuuksillasi tästä eteenpäin

Lämminhenkisessä ja voimauttavassa valmennuksessamme opit keinoja, joilla teet arjesta muutakin kuin selviytymistä ja opit tuntemaan itseäsi paremmin. Haluan auttaa sinua hyväksymään itsesi ja arvostamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Autan sinua löytämään vahvuutesi, joilla otat oman elämäsi täydelliseen hallintaasi!

 

Nyt sinulla on loistava tilaisuus saada huipputehokasta ratkaisukeskeistä Onnellisuusvalmennusta opiskelujeni ajan -50 % hintaan, eli 45 minuutin valmennus on nyt vain 45,00€ (normaalisti 90,00€/45 minuuttia).

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma aikasi pian!

 

Onnellisuusvalmentajasi,

Mia

 

Ps. Olethan huomannut jo Tää on mun elämä PRKL -työkirjan, josta voisi olla sinulle hyötyä Onnellisuusvalmennuksen tueksi?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onnellisuusvalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.