tuore vanhemmuus

Tuore vanhemmuus

Tuore vanhemmuus

Tuore vanhemmuus on herkkää aikaa ja nostaa pintaa usein pelottaviakin ajatuksia. Osaanko tämän? Mitä jos teen jotain väärin? Voi luoja, en pysty tähän.

Miten parisuhteen dynamiikka muuttuu, kun meistä tuleekin perhe? Miten toinen vanhempi pääsee mukaan äidin ja vauvan symbioosiin? Osaako toinen hoitaa vauvaa yhtä hyvin kuin minä? Miksi hän tekee eri lailla, eikä samalla tavalla kuin minä? Miten osaan ottaa roolia vanhempana?

Entä jos ei ole toista vanhempaa ja olenkin yksin. Miten tulen selviämään ja mistä pyydän apua?

Vauva-aika ei aina ole helppoa ja se tuo mukanaan vaikeita ajatuksia. Miten kiintyä uuteen tulokkaaseen, joka tuntuu vieraalta? Opinko koskaan rakastamaan häntä?

Kun kaikki on uutta, väsymys ottanut vallan ja hormonimyrsky on pahimmillaan, niin tulee mieleen, että mistä kaikesta jouduimme luopumaan? Tätäkö tämä nyt on? Tätäkö me todella halusimme?

Nämä kaikki on täysin normaaleja ajatuksia ja tuntemuksia, eikä niissä ole mitään hävettävää.

Lyhytterapiassa tarkastelemme uutta elämäntilannettanne omasta näkökulmastanne. Mitä toivoisitte toiselta ja miten teidän perhedynamiikkanne rakentuu. Käymme läpi kiintymyssuhdetta ja tapaa kohdata vauva vanhempana, sekä sitä miten kasvaa vastavuoroiseksi vanhemmaksi.

Sopii erityisen hyvin kaikille tuoreille vanhemmille, yksin tai yhdessä.

Perheterapian hinta: 120,00 € (sis. alv 24%) / 60 minuutin etävastaanotto. Lyhytterapiajakso on keskimäärin noin 2-5 terapiakertaa (tarvittaessa enemmän), mutta joskus jopa yksi terapiakerta voi auttaa teitä solmukohdasta eteenpäin.

Voitte laittaa minulle viestiä, niin voidaan jutella lisää tilanteestanne. Ottamalla yhteyttä, ette sitoudu mihinkään, sillä haluan ensin varmistua teidän hyötyvät lyhytterapiasta varmasti.

Lämpimästi tervetuloa!

-Mia

Mia Nevalainen, lyhyterapeutti ja Positive Psychology Coach®

Perheiden, parien ja yksilöjen tukena elämän solmukohdissa

Seuraa minua Instagramissa tai Facebookissa saadaksesi paljon uusia tärkeitä oivalluksia ja ajatuksia itseäsi varten!