Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
Muutospalvelu HI5 Oy
Pietarinmäentie 6 B
01800 Klaukkala

Y-tunnus: 3161834-8

Sähköpostiosoite: [email protected]

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Asiakkaan tehtävänä on vastata antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yritys ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli asiakas on ilmoittanut vääriä tai virheellisiä tietoja tilausvaiheessa.

Kaikki tuottamamme palvelut ovat tarkoitettu täysi-ikäisille, eli vähintään 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Sitä nuoremmat tarvitsevat huoltajan suostumuksen palvelujen käyttämiseen ja tilaamiseen. 

Hinta

Voimassa olevat hinnat on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Muutospalvelu HI5 Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonisäveron 24%.

Tuotteiden maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimituskulut 

Toimitettavissa tuotteissamme on käytössä toimituskulut, joista vastaa asiakas ja ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Myyntialue 

Verkkokaupassa myytäviä postitse toimitettavia tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Valmennukset ja digitaaliset tuotteet ovat käytössä maailmanlaajuisesti.

Toimitusajat

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Digitaaliset tuotteet ovat lähtökohtaisesti asiakkaan käytettävissä välittömästi paluuviestissä mainituin ehdoin. Pidätämme kuitenkin oikeuden pidempään toimitusaikaan esimerkiksi kolmansista osapuolista johtuvista syistä.

Peruutus- ja palautusehdot

Tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu tai se voidaan katsoa vastaanotetuksi. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus kirjallisesti osoitteeseen [email protected] Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen Muutospalvelu HI5 Oy:n erikseen antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia.

Muutospalvelu HI5 Oy ei vastaa palautukseen ja peruutukseen liittyvistä kustannuksista, vaan niistä vastaa asiakas.

Mikäli olet valinnut maksutavaksi kolmannen osapuolen tarjoaman osamaksu -vaihtoehdon ja mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei Muutospalvelu HI5 Oy vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan. Muutospalvelu HI5 Oy ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista. 

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus kirjallisesti.

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Muutospalvelu HI5 Oy palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Muutospalvelu HI5 Oy voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä ja jälleenmyytävässä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki alkuperäiset tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

 Digitaalisia tuotteita ostettaessa verkkokaupastamme ei kuluttajalla ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, koska kyseessä on digitaalinen tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Muutospalvelu HI5 Oy:lle 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (20,00€).

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio

Reklaamaatio tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

 

Yleiset käyttö- ja sopimusehdot

Pidätämme kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

Pidätämme oikeuden muuttaa palveluja ja tuotteita, poistaa, lisätä, muokata tai vaihtaa niitä oman harkintamme ja/tai päätösten perusteella ilman ennakkovaroitusta.

Sinulla ei ole oikeutta ostaa tuotteita tai palveluita sivustoilla esitetyillä hinnoilla, jos opetat, koulutat, valmennat tai teet verkkokursseja omille asiakkaillesi työnhakuun, rekrytointiin, henkilöstön kehittämiseen tai muihin työelämäpalveluihin liittyen.

Näissä tapauksissa palveluiden ja tuotteiden käyttö katsotaan oman ammattitaidon ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Tällöin sinun on oltava ensin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] koulutuslisenssin hankkimiseksi.

Näiden ehtojen rikkominen johtaa aina korvausvaatimuksiin.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa yritys ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina mutta ei rajoittuen tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, voittojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat tuotteiden, palvelujen, palvelimen ja/tai kurssialustan käytöstä tai käytön estymisestä.

Asiakkaan vastuu

Asiakas on henkilökohtaisesti vastuussa omasta käytöksestään, viesteistään ja toimenpiteistään. Vastuu kattaa kaikki viestit, jotka asiakas lähettää  eri palvelukanavien välityksellä.

Lähettämällä omia mielipiteitäsi julkisesti, vapautat yrityksen kaikenlaisesta vastuusta, jotka saattavat aiheutua lähettämästäsi tiedosta tai sisällöstä.

Yritys ei missään tapauksessa ja tilanteessa vastaa asiakkaan henkilökohtaisista päätöksistäsi johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Yritys ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen, tuotteiden tai materiaalien pohjalta tehtyjen henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista.

Asiakkaan ja yrityksen välillä on sovittu ilmaisten ja maksullisten tuotteiden, palveluiden ja materiaalien hankkimisesta asiakkaan oman harkinnan ja kyvyn mukaan. Asiakas on täysin vastuussa niistä tuloksista, joita hän saa.

Saadessasi tuotteen tai palvelun ostamisen yhteydessä linkin tai muun mistä asiakas pääsee käyttämään palvelua tai tuotetta, niin hän tiedostaa, että ne ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin missään muodossa.

Force Major

Yritys ei ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettiliittymä ei toimi. Yritys ei myöskään ole vastuussa siitä, jos asiakas ei jostain syystä pysty käyttämään, lataamaan tai avaamaan materiaaleja omasta laitteestaan johtuen tai mikäli materiaalit latautuvat hitaasti.

Mikäli asiakas ei syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, tulee sivuston käyttö lopettaa välittömästi.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin