Tervetuloa jakamaan ajatuksia työelämästä

Työelämän ässät ovat täällä!

[Palaan myöhemmin kertomaan mitä ihmettä ne ässät sitten oikein ovat. Tarinasta tulee sen verran pitkä, että se vaatii kokonaan oman postauksen.]

Toivottavasti löydät myöhemmin blogistani paljon uusia ajatuksia ja jaat meille muille omia hyviä käytänteitäsi.

Kuulisin mielelläni myös, jos sinulle tulee mieleen joku aihe, josta toivoisit minun kirjoittavan jatkossa. Aihe voi olla sellainen, ettet välttämättä halua julkaista sitä omalla nimelläsi esimerkiksi asemasi vuoksi. Voit laittaa minulle tarkemmin viestiä eri kanavien kautta.

Useimmat kirjoitukseni tulevat käsittelemään työelämää yleisesti, mutta jotkut aiheistani voi olla suunnattu suoraan työntekijöille tai työnantajien edustajille. Näissäkin tapauksissa olet tervetullut kurkistelemaan ja kommentoimaan tekstiä toisesta näkökulmasta.

Minun tapanani on sanoa asiat aina suoraan niin kuin ne ovat, tarkoituksella hiukan turhan paljon kärjistäen ja ajatuksia nostattaen. En kuitenkaan halua tietoisesti loukata ketään. Jos siis koet, että olen valinnut sanani jotenkin väärin, niin laitathan siitä minulle suoraan palautetta. Voi olla, että sen perusteella pehmennän tyyliäni – tai sitten en.

Nyt kuitenkin pitäkää kädet ja jalat laitteen sisäpuolella, jatkoa on luvassa pian!

-Mia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.