Tää on mun elämä PRKL

Mitä syntyy, kun yhdistetään lempeän itsetuntemuksen lisääminen omiin unelmiin, aarrekarttoihin, päiväkirjaan ja oman paremman tulevaisuuden suunnitteluun?

Syntyy tämä kirja.

Tämän kirjan tarkoituksena on herättää sinussa ajatuksia, oivalluksia ja unelmia, sekä löytää yksinkertaiset keinot saavuttaa unelmasi ja tehdä haaveesi oikeasti todeksi.

Tämä kirja auttaa sinua tulevaisuutesi suunnittelemisessa tavoitteellisesti, mutta pehmeästi ohjaten.

Tämä työkirja sopii loistavasti käytettäväksi myös tukena lyhytterapian ratkaisukeskeisessä työskentelyssä.

tää on mun elämä prkl

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on tarkoitettu sinulle, joka haluat ihan oikeasti ratkaista elämässäsi olevat haasteet, saavuttaa unelmasi ja samalla parantaa elämänlaatuasi huomattavasti!

Tämä työkirja auttaa sinua hahmottamaan paremmin sitä missä elämäsi ja arkesi menee tällä hetkellä, sekä lisää ymmärrystäsi siitä minkä pitäisi vielä muuttua, että voisit saavuttaa sen elämäntilanteen, josta olet haaveillut.

Mistä olet aina haaveillut? Miltä sun elämä näyttäisi silloin, kun unelmasi olisi toteutunut?

Mietitäänpä yhdessä hetki. Laita silmät kiinni ja kuvittele itsesi siihen elämäntilanteeseen, kun haaveesi on vihdoin toteutunut.

Missä olet silloin? Miltä sinusta tuntuu silloin? Onko sinun helppo olla ja hengittää? Mikä kaikki on sinulle silloin mahdollista?

Nyt kun avaat silmäsi ja peilaat tuota äsken kokemaasi tunnetta tämän hetkiseen elämääsi, niin minkä pitäisi muuttua?

Nyt tiedät siis minkä pitäisi muuttua, mutta tiedätkö miten voit yksinkertaisesti luoda itsellesi helpon suunnitelman tämän muutoksen tekemiseen? Minä tiedän miten sinä pystyt siihen…

…tartu tähän työkirjaan ja suunnittele sen avulla helpoin tie unelmasi saavuttamiseksi askel askeleelta.

Miten työkirja toimii?

Tää on mun elämä PRKL -työkirja on 180 -sivuinen paketti täyttä asiaa. Siinä on runsaasti eteenpäin lempeästi, mutta määrätietoisesti ohjaavia tehtäviä ja oman pohdinnan herättäjiä. Mitään ei ole pureskeltu valmiiksi, vaan se työ jää kokonaan sinulle, työkirjan päähenkilölle. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja hyppäämään suoraan syvään päähän oman itsesi vuoksi?

Työkirja on tarkoitettu vain sinun luettavaksesi ja täytettäväksesi haluamallasi tavalla. Älä siis turhaan säästele sanojasi tai mieti mitä kehtaat kirjoittaa. Kaiva esiin kynät, lehtileikkeet, tarrat, teipit tai muut mieluisat tarvikkeet ja aloita suunnistaminen kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja parempaa tulevaisuuttasi.

Jos rakastat päiväkirjoja, muistikirjoja, bujoilua, unelmakarttoja tai aikuisten värityskirjoja, niin tämä työkirja on ehdottomasti tehty sinulle.

Työkirjan täyttämiseen ei ole siis mitään oikeaa tai väärää tapaa. Tee siitä juuri sinun tulevan elämäsi näköinen. Sillä tää on sinun kirjasi ja tää on sun elämäsi PRKL!

Voin jo kuvitella sinut täyttämässä tätä kirjaa kesän valoisissa illoissa, mökkilaiturilla, aurinkoisena päivänä puistossa tai rannalla tai vaikka kesäsateen yllättäessä! Ihan vaan, koska uskon, että olet valmis tekemään töitä sen eteen, että joku päivä sinulla olisi juuri sellainen elämä, mistä olet aina haaveillut ❤

Tää on mun elämä PRKL
Työkirja sisältää mm. seuraavat tärkeät osiot:
Tää on mun elämä nyt
Tää on mun arki
Miten mä voin just nyt
Tästä mä tykkään
Näitä mä voisin harjoitella
Nyt v*tuttaa ja se on välillä ihan okei
Tää on mun unelma
Mun elämä tulevaisuudessa
terapia

Hinta ja tilaaminen

Työkirjan hinta on 24,90€ + postituskulut (sis. ALV 24%).

Tilaa työkirja sähköpostitse osoitteella [email protected] , niin toimitan sinulle ennakkolaskun, jonka maksettua saat työkirjasi nopealla toimituksella suoraan kotiisi.

Löydät minut myös sosiaalisen median palveluista – tule seuraamaan!