Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— Verkkokurssi —

Onnellisuuden oikotie

Onnellisuuden oikotie on verkkokurssi sinulle, joka kaipaat elämääsi lisää onnellisuutta ja hyvinvointia.
Tämä verkkokurssi tulee mullistamaan elämäsi 6 helpon askeleen avulla, jotka ottamalla saat muutettua elämäsi onnellisemmaksi vuonna 2022, sekä lisättyä hyvinvointiasi huomattavasti.

Kesto 6 viikkoa

Ajankohta 3.1.-10.2.2022

100% Tyytyväisyystakuu

kaikki mitä tarvitset

Saadaksesi onnellisen elämän itsellesi

Saat viikottaiset tehtäväkirjat suoraan sähköpostiisi

Pääset ohjatusti ottamaan 6 helppoa askelta kohti onnellista elämääsi

Onnellisuuden iltateet -ryhmävalmennus pidetään torstai-iltaisin

Onnellisuusvalmentaja on henkilökohtaisesti käytettävissäsi koko kurssin ajan

Saat muiden ryhmäläisten täyden tuen ja kannustuksen koko kurssin ajaksi

BONUS: Saat henkilökohtaisen valmennuksen*, kun ostat kurssin heti

*Onnellisuusvalmennus
(45 min)

Mia

Mia Nevalainen, Onnellisuusvalmentaja
Positive Psychology Coach® (valm. 6/2022)
Muutospalvelu HI5 Oy

Kuljen vierelläsi alussa jokaisella askeleella, koska tiedän miltä tuntuu ottaa ne ensimmäiset askeleet kohti omaa onnellisempaa tulevaisuuttaan.

Onnellisuusvalmentajasi

Mia Nevalainen

Onnellisuus on suuri osa meidän hyvinvointia ja ihan tavallinen arki määräytyy sen mukaan, miten onnellinen olet. Onnellisena luot hyvinvointia myös ympärillesi ja olet kaikissa toimissasi tehokkaampi, luovempi ja hyväntuulisempi.

Iloisena ja innostuneena sinulla on todennäköisesti paremmat edellytyksen sujuvaan ja  nautinnolliseen arkeen. Jos taas jokin hiertää ja tunnet itsesi onnellisen sijaan onnettomaksi, niin luultavasti voit pahoin takkuavassa ja raskaalta tuntuvassa arjessasi.

Kuten tiedetään, niin onnellisuus vähentää  stressitilaasi ja auttaa parantamaan fyysistä terveyttäsi monin keinoin.

Hektisessä nykymaailmassa kykysi määritellä oma onnellisuutesi on voinut jäädä muiden kiireiden jalkoihin ja siksi voi tuntua, ettet ole enää onnellinen.

Tällä Onnellisuuden oikotie -verkkokurssilla autan sinua määrittämään uudelleen sen, mikä oikeastaan tekee sinut onnelliseksi, millä tavoin voit löytää onnellisuuden uudelleen, sekä autan raivaamaan tieltä onnellisuuden esteitä.

Nämä ovat pieniä, mutta valtavan tärkeitä oivalluksia sinulle, joka haluat parantaa arkeasi, olla onnellisempi ja löytää Minä 2.0 -version itsestäsi.

Näin löydät onnellisemman elämäsi

Askel askeleelta

Onnellisuuden oikotie

mitä sinun tulee tehdä onnistuaksesi

Onnellisuuden oikotie -verkkokurssilla?

199
129
  •  
tarjous

mitä pilotoijat ovat antaneet

Palautteita kurssista

miksi ostaisin onnellisuuden oikotie -verkkokurssin?

Usein kysytyt kysymykset

Tämä verkkokurssi on nimensä mukaisesti oikotie onnellisuuteen ja tällä verkkokurssilla tulet oppimaan 6 helppoa askelta kohti onnellisempaa ja hyvinvoivempaa elämääsi.

Olet varmasti pohtinut omaa elämääsi paljon ja kokeillutkin jo erilaisia keinoja onnellisuuden lisäämiseksi, mutta et ehkä ole löytänyt vielä sitä lopullista tietä kohti parempaa tulevaisuuttasi.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle kaiken sen tiedon, mitä tarvitset onnistuaksesi saavuttamaan vihdoin sellaisen elämän, jota haluat oikeasti jatkossa elää.

Tahdotko siis vihdoin löytää omannäköisen, onnellisen elämäsi?

Tämä kurssi sopii täydellisesti sinulle, joka kaipaat muutosta elämääsi ja haluat lisätä onnellisuuden tunnetta jokaiseen arkipäivääsi jatkossa.

Kuitenkin saavuttaaksesi unelmiesi onnellisen elämän sinun tulee olla valmis tekemään tarvittavia pieniä muutoksia elämääsi, toimintaasi ja ajattelutapaasi.

Lisäksi sinun täytyy aidosti haluta saavuttaa itsellesi asettamiasi pieniä tavoitteita.

Tämä verkkokurssi ei sovi henkilöille, jotka eivät ole vielä valmiita tekemään pieniä muutoksia elämäänsä, toimintaansa tai ajattelutapaansa.

Mikäli sinua epäilyttää, että jaksatko sitoutua verkkokurssiin tällä hetkellä, niin suosittelen osallistumaan kurssille vasta myöhemmin, kun olet ihan varma asiasta.

Tämän verkkokurssin aikana opit tekemään pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä muutoksia elämääsi, toimintaasi ja ajattelutapaasi, jotka varmistavat sinun löytävän onnellisuutta elämääsi jatkossa paremmin.

Sinun ei siis tarvitse tehdä isoa ja mullistavaa elämänmuutosta, vaan lähdemme kurssilla liikkeelle 6 helposta askeleesta, joiden avulla pystyt ruveta rakentamaan itsestäsi Onnellisempi Minä 2.0 -versiota.

Kurssimateriaali on käytössäsi ikuisesti.

Tulet saamaan kurssimateriaalin tehtäväkirjoina kerran viikossa suoraan sähköpostitse, jolloin sinun ei tarvitse erikseen käydä lataamassa materiaalia erilliseltä kurssialustalta.

Koska tiedän, että elämässä voi tulla eteen joskus yllätyksiä ja kurssin suorittaminen voi estyä, niin pääset palamaan kurssimateriaaliesi pariin milloin tahansa uudelleen ja käydä kurssin myöhemmin aina uudelleen ja uudelleen täysin omaan tahtiisi.

Jos et ole kurssin käytyäsi saanut yhtään uutta ajatusta elämäsi parantamiseen tai löytänyt yhtään lisää onnellisuutta elämääsi, niin palautan kurssimaksun sinulle kokonaisuudessaan.

Kurssille osallistuminen on siis sinulle täysin riskitöntä. Jos et hyödy kurssista millään tavalla, niin saat rahasi takaisin.

Siinä tapauksessa sinun tulee ainoastaan todentaa osallistuneesi kurssille asianmukaisesti ja suorittaneesi annetut tehtävät ohjeiden mukaisesti kokonaisuudessaan.

Tästä saat erilliset ohjeet tarvittaessa.

Ollaksesi onnellisempi, sinun tulee ensin tietää:
Mitä onnellisuus tarkoittaa sinulle konkreettisesti?
Missä olet tällä hetkellä ja mihin suuntaan sinun tulisi kulkea jatkossa?
Mitä haluat elämääsi enemmän?
Mitä haluat poistaa tai vähentää elämästäsi?
Mistä olisit valmis luopumaan?
Mitä haluaisit tilalle?

Onnellisuuden oikotie -verkkokurssi tulee opettamaan sinut löytämään vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin ja samalla voit löytää onnellisemman elämäsi.

nyt On aika hyödyntää

Ainutlaatuinen tarjouksesi!

199
129
  •  
tarjous

© Muutospalvelu HI5 Oy