Mia Nevalainen

Säkin olet ansainnut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja paremman tulevaisuuden!

Miten mä voisin auttaa sua?

– Mia Nevalainen

Miksi mä olen tässä ja nyt?

Hei jos me ei olla aiemmin tavattu, niin mä olen Mia Nevalainen, Onnellisuusvalmentaja ja Työelämän Personal Trainer.

Mä olen tässä ja nyt siitä syystä, että olen löytänyt unelmieni työn ja kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin. Haluankin nyt auttaa myös sua saavuttamaan tämän saman tilanteen, mutta helpommalla ilman turhia sivupolkuja ja umpikujia.

Oon tehnyt pitkän työuran opetuksen ja ohjauksen parissa, sekä kerännyt itselleni sellaisen ratkaisukeskeisen työkalupakin, jota ei missään voida opettaa.

Oon myös harhaillut työelämän sivupoluilla hoitoalalta sijoituspalveluihin ja välillä käynyt tekemässä vähän psykologian opintoja, mutta mikään niistä ei tuntunut ihan täysin omalta.

Tiedän miltä tuntuu, kun on oman työelämänsä vankina tai ammatillisessa umpikujassa. Monen mutkan kautta ehdin aiemmin ajaa itseni työuupumuksen reunalle ja silloin päätin, että nyt on tehtävä jotain.

En kuitenkaan halunnut luopua tuosta työstä jota rakastan ja jossa voin auttaa muita kaikella osaamisellani, joten päädyin perustamaan yrityksen kesken pahimman maailmanlaajuisen pandemian. Tein totaalisen hypyn tuntemattomaan, enkä ole katunut sitä hyppyä päivääkään!

En sano, että tuo hyppy olisi ollut mitenkään helppo tai hattaranmakuinen, mutta just siitä syystä mä tiedän pystyväni auttamaan sua parhaiten.

Nyt mä saan tehdä rakastamaani työtä omilla ehdoillani ja keskittyä täysillä asiakkaisiini ❤

Eli tässä mä nyt olen, hyvinvoivana ja valmiina auttamaan sua siinä, missä tarvitset kaikkein eniten apua. 

Mia Nevalainen
Mia Nevalainen

Mun missio

Mun missionani on siis auttaa sinua ja kaikkia muita, jotka haaveilevat hyvästä työelämästä, kokonaisvaltaisesta työhyvinvoinnista ja paremmasta tulevaisuudesta. 

Ei ole väliä missä päin asut, sillä me voidaan tavata näppärästi myös verkossa just silloin, kun sulle sopii parhaiten!

Myös tapaamiset toimistollani Helsingissä, on mahdollisia.

Mikä ihmeen Onnellisuusvalmentaja?

Me kaikki halutaan olla onnellisia, myös sä, eikö vaan?

Onnellisuus on suuri osa meidän hyvinvointia ja ihan tavallinen arki määräytyy sen mukaan, miten onnellinen sä olet. Onnellisena sä luo hyvinvointia myös sun ympäristöösi ja olet kaikissa toimissasi tehokkaampi, luovempi ja hyväntuulisempi.

Iloisena ja innostuneena sulla on todennäköisesti paremmat edellytyksen sujuvaan ja  nautinnolliseen arkeen. Jos taas jokin hiertää ja tunnet itsesi onnellisen sijaan onnettomaksi, niin luultavasti voit pahoin takkuavassa ja raskaalta tuntuvassa arjessasi.

Kuten tiedetään, niin onnellisuus vähentää sun stressitilaasi ja auttaa parantamaan fyysistä terveyttäsi monin keinoin.

Hektisessä nykymaailmassa sun kyky määritellä sun onnellisuus on voinut jäädä muiden kiireiden jalkoihin ja siksi voi tuntua, että et ole enää onnellinen.

Onnellisuusvalmennuksessa autan sua määrittämään uudelleen sen, mikä oikeastaan tekee sut onnelliseksi, millä tavoin sä voit löytää onnellisuuden uudelleen, sekä autan raivaamaan tieltä onnellisuuden esteitä.

Nämä ovat pieniä, mutta valtavan tärkeitä oivalluksia sulle, joka haluat parantaa arkeasi, olla onnellisempi ja löytää Minä 2.0 -version itsestäsi.

Mä pystyn tähän! -valmennus sopii loistavasti Onnellisuusvalmennukseksi!

Nähdään valmennuksessa  ❤

Mikä ihmeen Työelämän Personal Trainer?

Hei joko sä tiedät mikä on Työelämän Personal Trainer ja miten voit parantaa sen avulla työelämäsi laatua huomattavasti?

Sulle on varmaan tuttua se mitä PT tekee liikunta- ja hyvinvointialalla, mutta tiesitkö, että myös työelämäsi voi joskus vaatia Personal Traineria? Nyt sulle on tarjolla jotain sellaista, mistä muut vasta haaveilevat!

Jos siis voisit kuvitella hankkivasi PT:n vapaa-aikaasi varten, niin miksi ihmeessä et uskaltaisi hyödyntää samaa myös työelämässäsi?

Työelämän Personal Trainer on nimensä mukaisesti tehokas ja tavoitteellinen työelämävalmentaja, joka tarjoaa sulle 60 minuutin pituisen henkilökohtaisen työelämävalmennuksen, jossa keskitytään täysillä suhun ja sun tavoitteidesi luomiseen. Jos siis kaipaat työelämäsi tai tulevaisuutesi suhteen asiantuntijan neuvoa ja täyttä tukea, niin mä olen täällä sua varten.

Hei verkostoidutaanko?

Verkostoitumisessa on voimaa ehkä enemmän, kun uskalsit koskaan edes ajatella!

Verkostoituminen ei ole vaikeaa, kokeile rohkeasti!

Verkostostasi saattaa olla kullanarvoista ja tärkeää apua sinulle silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Verkostoidutaanko siis somen digitaalisilla alustoilla?

Etsitkö puhujaa tai kouluttajaa?

Asiantuntijaluennot

Räätälöidyt koulutukset

Kartoitukset

Haastattelut

Yhteydenotot ensisijaisesti: