leijonaemo

Leijonaemo

Leijonaemo lyhytterapiassa on vertauskuva sille, mistä vanhempi saa apua silloin, kun omalla lapsella on hätä.

Kuka kuuntelee ja kannattelee vanhempaa, jonka lapsi on sairastunut tai kohtaa suuria haasteita elämässä?

Mistä vanhempi saa voimia vaatia lapselleen tarvittavaa apua ja mistä edes osaa lähteä hakemaan sitä? Mistä löytää voimavarat tähän kaikkeen?

Miten jaksaa pyörittää arkea ja huomioida myös muut perheenjäsenet silloin, kun ollaan selviytymistaistelussa?

Mitä osaa sanoa hädän keskellä lapselleen ja mitä uskaltaa puhua hänen kuulleen? Onko parempi puhua kuin vaita?

Kenelle voit itse purkaa omia tuntojasi, epävarmuuttasi ja huoltasi silloin, kun lapsesi on jo saanut tarvittavaa apua, mutta olet jäänyt itse yksin ajatustesi keskelle?

Kuinka olla kannatteleva vanhempi silloin, kun omat voimavarasi ovat lopussa tai loppuneet? Kuka pitää lapsestasi huolen, jos sinä et enää jaksa?

Kun lapsi tai nuori kokee sairastumisen tai muun elämää mullistavan kriisin jää vanhempien omasta jaksamisestaan huolehtiminen yleensä syrjään hädän tieltä. Usein näännytetään itsensä tukahduttamalla omat tunteensa ja vasta jälkikäteen havahdutaan siihen, että olisi itsekin vanhempana tarvinnut apua.

Harmillisen harvoin yhteiskunnalla on kuitenkaan tarjota tukea vanhemmille ja muille läheisille.

Mistä apua vanhemmille?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa sinulle vanhempana mahdollisuuden purkaa omaa huoliasi ja kuormituksen taakkaasi, sekä mahdollisuuden pitää itsestäsi huolta, jotta jaksaisit pitää huolta lapsestasi. Lyhytterapiaan pääset ilman lähetettä ja pitkiä jonoja silloin, kun tarvitset sitä eniten.

Sopii erityisen hyvin: vanhemmalle, jonka lapsi on sairastunut äkillisesti, kärsii esimerkiksi mielenterveysongelmista, nepsy-oireista, koulukiusaamisesta tai on muussa haastavassa elämäntilanteessa.

Hinta: 80,00 € (sis. alv 24%) / 45 minuutin etävastaanotto. Lyhytterapiajakso on keskimäärin noin 2-5 terapiakertaa (tarvittaessa enemmän), mutta joskus jopa yksi terapiakerta voi auttaa sinua tilanteessasi eteenpäin.

Laita minulle viestiä, niin voidaan jutella lisää tilanteestasi. Ottamalla yhteyttä, et sitoudu mihinkään, sillä haluan ensin varmistua sinun hyötyvät lyhytterapiasta varmasti.

Lämpimästi tervetuloa leijonaemo!

-Mia

Mia Nevalainen,
lyhyterapeutti ja Positive Psychology Coach®

Perheiden, parien ja yksilöjen tukena elämän solmukohdissa

Seuraa minua Instagramissa tai Facebookissa saadaksesi
paljon uusia tärkeitä oivalluksia ja ajatuksia itseäsi varten!