Kaikki palvelut henkilöasiakkaille on tarkoitettu kaikille työntekijöille ja alanvaihtajille, jotka tarvitsevat apua tai neuvoja tulevaisuutensa suhteen. Olemme apunasi, tukenasi ja läsnä aina silloin, kun tarvitset meitä. Et jää koskaan yksin tiukan paikan tullen.

Työhyvinvointi on erityisen tärkeää ja siitä kannattaa huolehtia, sillä se suojaa sinua parhaiten myös työuupumukselta.

Vietämme työssämme niin paljon aikaa elämästämme, että oman työn tulee sopia meille parhaalla mahdollisella tavalla. Väärin optimoitu työ kuormittaa muuta elämäämme, sekä saa meidät voimaan pahoin pitkällä aikavälillä.

Emmehän halua tuhlata parhaita aikuiselämämme vuosia kärsimällä työssä, joka ei sovi meille?

Meiltä löydät kaikki ratkaisukeskeiset valmennukset, olipa tämänhetkinen elämäntilanteesi mikä tahansa. Me pystymme auttamaan sinua ja keksimään kanssasi keinot löytää unelmatyösi ja sitä kautta myös parempi, omannäköisesi tulevaisuus.

Ratkaisukeskeinen valmennus toteutetaan aina sinun ehdoillasi. Voit valita aina valmennustavan ja valmennusajan sinulle sopivimmalla tavalla. Valmennuksia on tarjolla myös monta eri pituista, joista voit aina valita omiin tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopivimman ratkaisun.

Joko tiedät mikä on Työelämän Personal Trainer? Tiedät ehkä mitä Personal Trainer tekee liikunnan parissa ja nyt iloksemme voimme paljastaa, että voit saada samanlaista tuloksellista valmennusta myös työelämääsi koskien. Työelämän Personal Trainer on nimensä mukaisesti tehokas ja tavoitteellinen työelämävalmentaja, joka tarjoaa sinulle 60 minuutin pituisen henkilökohtaisen ratkaisukeskeisen työelämävalmennuksen, jossa keskitytään täysillä Sinuun ja omien tavoitteidesi luomiseen. Jos siis kaipaat työelämäsi tai tulevaisuutesi suhteen asiantuntijan neuvoa ja täyttä tukea, niin olen täällä sinua varten.

Meiltä saat tarvittaessa myös apua ansioluettelon laadintaan alusta alkaen ohjattuna tai sitten ammattilaisen näkemyksen valmiiksi tekemästäsi dokumentista. Autamme myös työhakemusten personoinnissa ja kohdentamisessa hakemaasi paikkaan sopivaksi.

Kaikki palvelut toteutetaan täysin luottamuksella, täydellä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Sinua varten.

Näytetään kaikki 6 tulosta