Tarvitsetko apua henkilöstöasioissa?

Onko kehityskeskustelut käymättä, eikä aika tahdo riittää?

Ilmenikö henkilöstössä odottamattomia pulmia?

Jos haluat keskittyä itse olennaiseen ja ulkoistaa henkilöstöpäällikön tehtävät aina tarvittaessa, niin olemme käytettävissänne.

Hinnat alkaen 149,00€ + alv 24%

 

Tuleeko ajoittain vastaan tilanne, että kaipaisitte apua henkilöstöön liittyvissä asioissa, mutta ette kuitenkaan haluaisi palkata lisää työvoimaa satunnaiseen työhön?

Mietitkö joskus miten henkilöstösi jaksaa ja haluaisit järjestää työkykyyn tai työhyvinvointiin liittyviä toimintoja, mutta tarvitsisit vaihtoehtoja niiden kartoittamiseen?

Kehityskeskustelut vievät hyvin paljon aikaa, mutta ne kannattaa hoitaa silti huolella ja ajatuksella, koska yritys saa henkilöstöltä paljon arvokasta tietoa kehittymistä varten.

Työyhteisöön tulleiden uusien henkilöiden ryhmäytyminen ja oman aseman löytyminen voi olla kiinni ihan pienistäkin asioista.

Vaikka työyhteisö olisi kuinka hyvä, niin siitäkin huolimatta joskus voi tulla tilanne, ettei erimielisyyksiä pystytä ratkomaan ilman ulkopuolisen apua.

Meillä on tähän kaikkeen ja moneen muuhun sopivia helppoja ratkaisuja tarjolla. Voitte ostaa kauttamme aina puuttuvan palan henkilöstöosaamista kulloinkin vallitsevaan tarpeeseenne. Yrityksenne ei siis tarvitse sitoutua pitkiin ja kalliisiin projekteihin tai jatkumoihin – vaan voitte ottaa yhteyttä aina tarvittaessa!

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]