Muutospalvelu HI5 Oy

Nyt on aika löytää

Hoitajalle unelmatyö

Hei sinä uupunut hoitoalan ammattilainen!

Haluatko löytää oman unelmatyösi ja sitä kautta myös tasapainoisemman ja onnellisemman elämäntilanteen?

Olet saapunut oikeaan paikkaan!

Työelämän Personal Training

Hoitajalle unelmatyö on ratkaisukeskeistä ja henkilökohtaista verkkovalmennusta, Työelämän Personal Trainingia.

Työelämän Personal Training on nimensä mukaisesti tehokasta ja tavoitteellista ratkaisukeskeistä työelämävalmennusta, jossa keskitytään täysillä suhun ja sulle sopivien tavoitteiden luomiseen.
Jos siis kaipaat työelämäsi ja tulevaisuutesi suhteen asiantuntijan neuvoa ja täyttä tukea, niin olen täällä just sua varten!

Mia Nevalainen
Työelämän Personal Trainer
Onnellisuusvalmentaja
Mia

Moikka!
Jos me ei olla aiemmin tavattu, niin olen Mia, Työelämän Personal Trainer ja Onnellisuusvalmentaja.

Mun missiona on valmentaa juuri sun kaltaisia uupuneita ja väsyneitä hoitajia löytämään oman unelmatyönsä, että voisit nauttia jälleen työelämästäsi onnellisena ja tyytyväisenä.

Autan mielelläni sua löytämään tasapainoisen työelämän oman unelmatyösi avulla ja teen sen käyttämällä erittäin toimivaksi todettua prosessia, joka auttaa sut varmasti pääsemään maaliin.

Ensin selvitämme sen sun oman unelmatyösi ja kiinnostuksen kohteesi vahvuuksiasi hyödyntäen. Sen jälkeen teemme sulle oman henkilökohtaisen etenemissuunnitelman askel askeleelta, joka varmistaa sun pääsemisen tavoitteeseesi.

Miltä kuulostaa? Lähdetäänkö yhdessä kohti sun uutta työtä ja unelmiesi elämää?

Mia, Ratkaisukeskeinen valmentajasi

Valmennuksen etenemissuunnitelma

Tunnistetaan yhdessä voimavarasi ja vahvuutesi

Selvitetään kiinnostuksen kohteesi

Tutustutaan kaikkiin eri mahdollisuuksiisi

Valitaan tavoitteesi ja tehdään toteuttamissuunnitelmasi askel askeleelta

Seurataan yhdessä etenemistäsi

Juhlitaan voittoa ja saavutuksiasi

Lähdetään liikkeelle aina yhdestä valmennuskerrasta, jolloin pääset tutustumaan minuun ja voit varmistua, että olen varmasti oikea henkilö auttamaan sua eteenpäin matkallasi kohti onnellisempaa työelämääsi.

Todennäköisesti tulet tarvitsemaan yhteensä vähintään nuo kuusi valmennuskertaa, jolloin voit saavuttaa omat tavoitteesi etenemissuunnitelman mukaisesti.

Valmennuskerrat varataan aina yksittäin sen vuoksi, että sun ei tarvitse sitoutua mihinkään pitkään ja kalliiseen valmennukseen, vaan voit varata aina uuden valmennuskerran oman etenemisesi tahtiin ja voit halutessasi lopettaa valmennuksen milloin tahansa.

Myöhemminkin voit varata valmennuskertoja aina tarvittaessa ja niin monta, kuin koet tarvitsevasi.

Yhden valmennuskerran kesto on aina 45 minuuttia.

Tuon 45 minuutin aikana saamme paljon yhdessä aikaiseksi ja parhaimmillaan valmennuskerta tuntuu siltä, kun olisi käynyt miellyttävän ja antoisan keskustelun hyvän kaverin kanssa.

Valmennus tapahtuu verkon välityksellä, joten voit osallistua siihen mistä tahansa paikkakunnalta.

Saat aina valita valmennuskalenteristani sinulle juuri parhaiten sopivan valmennusajan, jolloin et joudu järjestelemään muita menoja valmennusajan vuoksi. Tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuaikoja erikseen sovittaessa.

Mikäli et koe luontevaksi istua koneen ääressä, voit osallistua valmennukseen myös älylaitteella vaikka metsäpolulta tai sitten voin soittaa sulle ihan perinteisen puhelun. Valmennustavan saat päättää aina sen mukaan, mikä tuntuu susta itsestäsi parhaalta.

Halutessasi voimme tavata myös vastaanotollani Helsingin Haagassa.

Ostettuasi valmennuskerran saat linkin varauskalenteriini, josta pystyt varaamaan itsellesi parhaan mahdollisen valmennusajan. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, niin voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse, jolloin voimme yrittää löytää sinulle sopivan ajan varauskalenterin ulkopuolelta.

Ajanvarauksen jälkeen saat kalenterikutsun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta löytyy osallistumislinkki valmennukseen.

Valmennus toteutetaan Teams-sovelluksen kautta, mutta sinulla ei tarvitse olla ohjelmaa asennettuna, voit osallistua pelkän linkin kautta.

Voit osallistua valmennukseen tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Varmistathan kuitenkin etukäteen, että kamera ja mikrofoni toimivat.

Halutessasi voimme toteuttaa valmennuksen myös puhelinkeskusteluna, jolloin soitan sinulle varattuna valmennusaikana.

Varmasti sopii. Valmennus sopii jokaiselle hoitoalan henkilölle, joka on edes harkinnut alanvaihtoa,  elämäntilanteesta ja tavoitteista riippumatta.

Ei haittaa, vaikka et vielä tietäisi mitkä ovat tavoitteesi tai mihin suuntaan voisit edetä työurallasi, ne löytyvät kyllä valmennuksen myötä.

Valmennuksessa pääset tutustumaan itseesi ja tuleviin tavoitteisiisi uudelleen ihan uuden näkökulman kautta.

Lupaan sulle vähintään yhden uuden mahtavan oivalluksen itsestäsi tai elämästäsi jokaisella valmennuskerralla.

Ehdottomasti!

Valmennusmuoto sopii loistavasti myös muiden ammattiryhmien edustajille.

Ei voi.

On normaalia, että valmennusprosessin aikana tulee uusia ideoita ja oivalluksia, joiden vuoksi tulee tehdä muutoksia etenemissuunnitelmaan ja joskus joutuu palaamaan jopa askeleen taaksepäin sen vuoksi.

Valmennus ei kuitenkaan voi epäonnistua millään tavalla.

Valmennusprosessi voi kuitenkin keskeytyä, mikäli et halua jatkaa valmennusta kanssani tai jos katson, että sulla ei ole jostain syystä enää edellytyksiä edetä tavoitteissasi sovitusti.

Kyllä on.

Kaikki valmennustapahtumat ja niihin liittyvät keskustelut käymme aina 100% luottamuksellisuuden piirissä.

Toimin valmentajana aina ICF:n eettisten sääntöjäen mukaisesti.

Usein kysyttyä

Oletko valmis löytämään oman unelmatyösi?

Varaa oma valmennus heti!

45 minuutin henkilökohtainen valmennuskerta nyt hoitajaystävälliseen hintaan vain 59,00€

Ratkaisukeskeistä verkkovalmennusta kattavasti ympäri Suomen

© Muutospalvelu HI5 Oy 2022. Kaikki oikeudet pidätetään